Cum comand sau cum se face o comandă?

O comandă pe site-ul nostru se poate face doar în baza unui cont de utilizator, fie ca este creat de noi în baza detaliilor pe care ni le furnizați, în cazul în care ne contactați telefonic, fie că îl creați dumneavoastră.

Prețul produselor este cel afișat în dreptul fiecărui produs și include TVA.

În rubrica „COȘ” puteți vedea în orice moment produsele adăugate de dumneavoastră. Conținutul coșului îl puteți modifica înainte de finalizarea comenzii.

Taxele de transport se vor calcula automat și vor fi afișate înainte de finalizarea comenzii.

Comanda odată finalizată va fi considerată un contract online creat, dar nesemnat, ce va fi arhivat și va putea fi accesat oricând la o dată ulterioră.

eZestre.ro va trimite o confirmare prin e-mail referitoare la recepționarea comenzii. În lipsa stocului disponibil este posibil ca eZestre.ro să nu poată onora comanda. În aceste situații eZestre.ro va anunța cumpărătorul și va soluționa cazul.

Pentru fiecare comandă va fi emisă o factură fiscală, ce va conține toate informațiile despre produs (numărul produsului, numele produsului, prețul produsului, cantitatea comandată, dacă este cazul, informații privitoare la garanție) datele eZestre.ro, datele cumpărătorului, informații despre plată și costurile livrării.