2021 la final

photo 1640114252782 a34fab3f3230

Nu știm când a trecut anul care la inceput parea lung, plin cu timp. Si a fost, nu? Acum, in ultima zi, luăm creionul vieții și tragem linie. Anume:

Cu plus punem tot ce am văzut frumos, bun, în noi și în ceilalți. Bucuriile, zâmbetele, lacrimile de fericire și răsăriturile. Oamenii pe care i-am cunoscut, păstrat, ascultat, îndrumat, iubit. Toate lucrurile neînsemnate care s-au dovedit a fi suficiente. Zilele care ne-au dat mai mult răgaz să ascultăm cântecele păsărilor, să vedem apusurile, cuvintele celor care tăceau. Îmbrățișările. Rugăciunile. Iertările. Adevarul. Iubirea. Stângăciile. Ambițiile. Victoriile. Aripile întinse. Sănatatea. Amintirile.

Cu minus punem toate planurile făcute uitând că nimic nu e garantat. Plecările. Neascultarea inimii. Neplecările la timp. Lacrimile pe care le-am lăsat să curgă și cele pe care le-am oprit în noi. Tristețea. Cuvintele care au durut. Egoismul. Mândria. Neputința. Oamenii care ne-au dezamăgit. Momentele. Teama. Răutatea. Răzvrătirea. Minciuna. Amăgirea. Singurătatea. Înfrângerea. Pierderile definitive.

Sub toate tragem linie. Dar cine ne-a învățat cum să scădem plecările din îmbratisări, tristețea din bucurii? Oamenii din oameni, inima din rațiune… Peste toate, sunetul anului ce își grăbește pașii trimite praf de speranță ce cade de undeva de Sus… și ne face să lăsăm jos creionul din mână. Ce-ar fi Viața dacă Omul le-ar cunoaște pe toate…?!

Dragă 2021, mulțumim pentru lecții!

photo 1629839958207 5400ab5e1e7f

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea lor. Pentru mai multe informatii puteți consulta Politica de confidențialitate a datelor personale.