Știi cum să folosești gheața pentru a avea un ten strălucitor?

De ce sa aplici gheata pe fata in fiecare zi

Orientul Mijlociu este zona din care provine tehnica masării tenului cu gheață, dimineața și seara, pentru a hidrata și tonifia pielea feței și pentru a preveni apariția ridurilor premature.Temperatura scazuta a cubului de gheata va stimula circulatia sanguina la nivelul fetei, imbunatatind oxigenarea epidermei.Un cub de gheață poate face adevărate minuni cu tenul tău.

Acest remediu simplu și eficient are efect anti-imflamator, împrospătează pielea, te ajută să lupți împotriva pungilor de sub ochi și acneei, estompează ridurile și întinerește tenul. Efectul său se face simțit deja după 5 minute. Gheața poate fi folosită ca bază pentru machiaj. Masează pielea cu ajutorul acestuia până când cubul va fi pe jumătate topit și așteaptă până pielea se usucă complet. După care aplică crema hidratantă sau machiajul, așa cum o faci de obicei.

Vara pot fi folosite pentru tratamentul arsurilor de soare, care afectează starea tenului. Printre altele, gheața hidratează foarte bine pielea uscată. Ce ai zice sa folosesti cuburi de gheață speciale, congelând soluții din plante medicinale cu adăugarea de uleiuri esențiale? Un astfel de tratament nu doar va curăța și va hidrata pielea, ci va preveni erupțiile cutanate și îmbătrânirea prematură a tenului.

  • Cuburile de gheaţă constituie una dintre cele mai eficiente terapii pentru coşurile inflamate. Se înveleşte un cub de gheaţă într-un tifon sau batistă şi se ţine timp de 3-5 minute pe zona cu probleme
  • Cuburile de gheaţă sunt cele mai bune atunci când ai cearcăne şi pungi sub ochi. Înveleşte două cuburi de gheaţă în tifon sau batistă, plasează-le pe ochii închişi şi masează delicat cu mişcări circulare toată zona ochilor timp de 2 minute

Cum procedam?

Plimbați cuburile de gheata ușor, cu mișcări circulare, de-a lungul liniei bărbiei și maxilarului, pe obraji în sus, de-a lungul frunții și nasului și cu grijă deosebită sub ochi. Completați tratamentul facial cu tonic, tratament anti-acneic sau cremă hidratantă. Pentru beneficii suplimentare ale pielii, puteți adăuga în apa pentru cuburile de gheață lămâie, apa de trandafiri, ceai verde, castravete, ceai de musetel, și alte ingrediente care iubesc pielea, în funcție de nevoile dvs. de îngrijire a acesteia.

Atentie! Daca aveti pielea mai sensibila si nu suportati aplicarea directa a cubului de gheata pe piele, se recomanda invelirea acestuia intr-un material moale.

Lasă un răspuns

Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea lor. Pentru mai multe informatii puteți consulta Politica de confidențialitate a datelor personale.