Tu ai făcut primul pas. Acum noi te ajutăm să te muți în noua casă

photo 1468853692559 fc594e932a2d

Ai visat mult momentul acesta. Ea a spus ,,DA!”.

Acum vine vremea să imprimați amintirile anilor ce vor urma într-un spațiu doar al vostru. De prea multe ori devine apăsătoare această preocupare. Pentru că ea- deși e cea mai iubitoare femeie, când nu ești de acord cu alegerile sale…îți arată că trebuie să fii. Așa că poate nu îți place rozul, însă îți va plăcea. Ei poate nu îi place albastrul la fel de mult ca tie și poate că tot la această concluzie va rămâne. 

Ce e de făcut? 

Așa cum spuneam, venim în ajutorul vostru. Pentru că timpul este prețios pentru acest nou început și detaliile nu trebuie să va strice buna dispoziție, am aranjat în categorii tot ce trebuie să aveți acasă. Așadar, vei regăsi pe eZestre.ro tot ce va fi util și vei aloca mai mult timp pentru ceea ce îți place să faci. 

 Livingul este primul care îți va face prietenii să se simtă bine. Și cu toate că nu vrei neapărat, socrii tăi se vor simți la fel de bine acolo. Prin urmare, va trebui să alegi elemente de decor care să invite la relaxare, să alegi culori care să se armonizeze plăcut și să evidențiezi lumina naturală care pătrunde pe fereastă. 

Dormitorul este locul vostru, așa că veti alege elemente fără să dati prea multe explicații pentru alegerile făcute. Noi garantăm că le alegem inspirat, pentru a fi cât mai ușor pentru voi. Ne gândim și la viitoarele etape, așa că mizăm pe o lungă prietenie. 

Baia, indiferent cât de mult ai vrea să fie doar a voastră, știi că vor apărea nenumărate ocazii când va trebui să primească musafiri. Așadar, necesită o atenție deosebită în amenajare. Și aici îți venim în ajutor cu elemente din stiluri diferite, astfel încât sigur găsești ceva care să surprindă plăcut. 

Bucătăria – aici știi sigur că va trebui să ajungă mama ta, dar și a ei. Adaugă prietenii. Și rudele. Vecinii. Verișorii îndepărtați. Aproape toți, la un moment dat. Inclusiv dragostea va trece prin acest loc miraculos de unde vor izbucni mirosuri și gusturi încântătoare care se vor întipări în memoria afectivă. Aici va fi sufletul casei pe care împreună îl vom înfrumuseța ca o echipa. 

Toate acestea înseamnă, de fapt, căminul vostru- micul univers. Experiența ne face să îți spunem că va suporta de-a lungul timpului nenumărate modificări. În funcție de tendințe, capricii, nevoi și uzură. Însă suntem pregătiți. Ne pliem nevoilor tale. Pentru că zestrea trebuie să țină pasul cu timpul. Să se transforme. 

photo 1509885903707 b68568db61ed 2

Autor:Geanina Rizea

  1. 8dfd787bdd3b1d0e0acc39d0417dd79d?s=48&d=mm&r=g

Evaluare: 5 din 5.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea lor. Pentru mai multe informatii puteți consulta Politica de confidențialitate a datelor personale.